Így történt

A kezdet - avagy T-1 óra

2020. február 03. 17:49 - Tkristof

start6.jpg

Új év(sőt, új évtized!), és én ennek alkalmából gondoltam arra, hogy nekivágok megvalósítani egy régebb óta körvonalazódó tervemet... De aztán csúsztak a dolgok (vizsgaidőszak, utána meg az ezt követő poszttraumás stressz szindróma kiheverése miatt). Így lett az a felállás, hogy a tervezettnél sokkal később álltam neki ennek a dolognak. Így már annyira nem is üt az új év-új lehetőségek sztori...

De hogy a tárgyra térjek.  Mit is akarok ezzel a blogos témával egyáltalán? (Erről tömören lehet olvasni a Rólam című részben.) Röviden: filmeket akarok bemutatni. Tudom, ez most kicsit (inkább eléggé) unalmasnak hangozhat, mivel az ilyesfajta oldalakkal gyakorlatilag Dunát lehet rekeszteni. Viszont. Itt is elmondom, hogy nem az a célom, hogy kritikát fogalmazzak meg.

A célom sokkal inkább az, hogy azokat a filmeket vegyem górcső alá, amik igaz történeteket dolgoznak fel, vagy éppen csak egy-egy részük jelenít meg valós elemeket. Be szeretném mutatni a valós szereplőket, ugyanis mindig is érdekelt, hogy mi hogyan történhetett a valóságban, kik is voltak a valós szereplők, viszont erre sokszor maga a film nem adott kielégítő választ a számomra, és olyan oldalt sem találtam, melyek kifejezetten ezzel foglalkoztak volna...

Szóval akkor, mi is várható ezen a blogon?

Olyan filmek, melyek igaz történt alapján készültek, de sokkal inkább a valós események, érdekességek bemutatása, melynek köszönhetően, remélem, Ti is kaptok egy kis betekintést a kulisszák mögé, és ennek köszönhetően egy újabb nézőpontra tehettek szert.

.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igytortentek.blog.hu/api/trackback/id/tr3915453404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása